#invogue
Блиск та тривалість: як доглядати за лакованим взуттям: фото - Invogue

Блиск та тривалість: як доглядати за лакованим взуттям

Якщо ви шукаєте м’яке, гладке взуття, що додає образу чарівності та елегантності, зверніть увагу на замшеве. Замша зазвичай добре підлаштовується під форму ноги, сприяє вентиляції, а також пасує до великої кількості одягу. Проте цей матеріал вимагає більш ретельного догляду, якщо ви прагнете зберегти його довговічність, зносостійкість і привабливий зовнішній вигляд. Сьогодня ви дізнаєтеся все, що потрібно знати про замшеве чоловіче та жіноче взуття, аби досвід його носіння був приємним. 

Як правильно носити замшеве взуття

Належне ставлення до взуття починається з вашого першого виходу в ньому. При носіння замшевих туфель варто дотримуватися таких рекомендацій: 

  1. Уникайте дощу та снігу: волога є шкідливою для замші, оскільки може змінювати колір взуття та зменшити його зносостійкість. 
  2. Оминайте тертя та грубих поверхонь: уникайте місць з потенційною тертям, таких як грубі поверхні або агресивне натертя від інших предметів.
  3. Оберіть правильний розмір: від того, наскільки ви комфортно почуваєтеся у взутті, залежить те, як ви будете ходити. Аби уникнути спотикання та небажаного тертя, подбайте, щоб розмір вам ідеально підходив. Для цього поміряйте довжину та ширину своєї стопи та співвіднесіть результати з розмірною таблицею магазину, в якому замовляєте черевики, туфлі, кросівки чи чоботи. 

Належне зберігання замшевого взуття

Взуття вразливе до деформації тоді, коли неправильно зберігається. Для того, аби зберегти його форму та колір, врахуйте такі поради: 

  1. Використовуйте наповнювачі: для збереження форми зберігайте взуття із наповнювачами всередині. Зазвичай воно продається вже з наповненням. Не викидайте його, а кладіть у туфлі щоразу, коли роззуваєтеся. 
  2. Зберігайте подалі від прямих сонячних променів: аби матеріал не вигорів і взуття не втратило свій колір, ставте його туди, куди не потрапляє сонячне проміння. 
  3. Тримайте в чистоті: ставте туфлі до шафи, попередньо очистивши їх від забруднень. Справа в тім, що зайва волога на поверхні може погано вплинути на взуття, а плями може бути важче вивести із замші, якщо вони залишаються на ній довго. Ця порада дуже важлива для тих, хто цікавиться, як доглядати за світлим замшевим взуттям.
  4. Дайте простір: не зберігайте черевики стисненими між іншими речами. Аби вони не втратили форму та не деформувалися, забезпечте їм простір. 

Очищення замшевого взуття

Це один з найважливіших моментів у догляді за замшею. Навіть найдрібніші плями або бруд можуть вплинути на вигляд замшевих виробів, тому дотримання правильних методів очищення є критичним. Розгляньмо кроки, які допоможуть зберегти взуття із замші чистим і доглянутим протягом тривалого часу: 

  1. Використовуйте м’яку щітку: для легкого видалення бруду та пилу краще застосовуйте м’яку, а не грубу щітку, аби не пошкодити ніжну замшу. 
  2. Швидко висушіть при потраплянні вологи: аби уникнути плям і зміни кольору, одразу висушіть туфлі після потрапляння вологи. Зробити це можна за допомогою кількох аркушів газети, котрі необхідно вкласти всередину.
  3. Застосовуйте спеціальні засоби: у взуттєвих крамницях або в Інтернеті можна замовити засоби, спеціально призначені для догляду за замшею. 

Захист і відновлення замшевого взуття

Примхливість замші вимагає захисту від зовнішніх чинників, які можуть погано впливати на матеріал. Превентивний догляд за туфлями, черевиками чи чоботами із замші та відновлення взуття після пошкоджень виглядає наступним чином: 

  1. Використовуйте спеціальні засоби: наносьте перед виходом на вулицю спрей, що відштовхує бруд і воду.
  2. Відновлюйте колір і текстуру: для цього застосовуйте засоби для догляду, які можна замовити в Інтернеті або придбати у взуттєвій крамниці. 
  3. Одразу видаляйте плями: також рекомендується придбати очищувальний засіб для видалення плям, який необхідно застосовувати після забруднення. 
  4. Звертайтеся до професіоналів: у випадку серйозних пошкоджень і забруднень, з якими не виходить впоратися самостійно, краще звертатися до професіоналів. Наприклад, до хімчистки та ремонту взуття. 

Користуйтеся переліченими порадами про те, як правильно доглядати за замшевим взуттям, і ваші черевики, туфлі, лофери матимуть шикарний вигляд.

Чому варто придбати замшеве взуття в Invogue.ua

Invogue.ua — інтернет-магазин брендового одягу та взуття, що прагне зробити досвід онлайн-шопінгу для покупців приємним, надійним і безпечним. На Invogue ви можете придбати якісне взуття для чоловіків. Купуючи товари у нас, ви обираєте для себе такі переваги: 

  • широкий асортимент;
  • кваліфікований персонал;
  • примірка перед оплатою;
  • безкоштовний обмін і повернення;
  • тільки оригінальні товари.

Тепер ви знаєте все про те, як правильно доглядати за замшевими черевиками, як їх зберігати, відновлювати та носити. Ви повністю готові до покупки цього чарівного взуття, тож пропонуємо переглянути асортимент Invogue.ua та придбати ту пару, яка закохає вас у себе з першого погляду!

Перегляньте ще...
Товари зі статті